Repost:Herkän Kauniita Koruja Kierrätetyistä Muovipulloista
Kaupallinen yhteistyö Upcycle With Jing
Miten ihastuttava ja nerokas idea valmistaa upeita ja herkkiä koruja kierrättämällä muovipulloja. Valitsin koruista tämän kauniin kaulakorun ja voin sanoa, että valinta oli vaikea. On korvakoruja, hiuskoruja, rannekoruja ja erilaisia kaulakoruja, toinen toistaan suloisempia vaihtoehtoja.
Näen korun tyttömäisenä, samalla naisellisena ja tyylikkäänä istuen myös graafisiin linjoihin. Miten upea tämä koru olisi mustan mekon kanssa esimerkiksi.
Hinnat ovat lompakkoystävällisiä ja tämän oman korun hinta on 48€.
Eikö olekin aivan mielettömän kaunis riipus.
”Upcycle with Jing – Taianomaisen kauniita koruja kierrätyspulloista
Upcycle with Jing -malliston taianomaisen kauniit korut ovat käsitehtyjä kierrätettävistä PET-muovipulloista. Koruissa on 14 K kullalla tai 925-hopealla päällystetyt metalliosat. Koruissa on Art Decoa muistuttavia kauniita yksityiskohtia, ja valmistus on viimeisteltyä.
Mallistoa inspiroi luonto. Korut ovat kunnianosoitus luonnon monimuotoisuudelle ja kauneudelle. Jokaisen korunosan viimeistelty ja mietitty design on tehty käsin. Korut ovat ihoystävällisiä, niissä ei ole käytetty allergisoivia metalleja, kuten lyijyä, nikkeliä tai kadmiumia.
Upcycle with Jing -korut valmistuvat Suomessa, ja niillä on suomalaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.”
”Malliston suunnittelija Jing Wang haluaa Upcycle with Jing -koruillaan luoda kauneutta korunkäyttäjille, mutta samalla edistää tärkeää kiertotaloutta sekä vastuullisuutta maapallomme tilasta etsimällä uusia vaihtoehtoisia, luontoa säästäviä materiaaleja ja metodeja.
”Visiona näemme itsemme seuraavan 15 vuoden aikana edelläkävijänä kierrätysyrityksien joukossa, jolloin muutamamme vähintään 80 tonnia kierrätettävää jätettä uusiksi käyttöesineiksi ja rakastetuiksi tuotteiksi”, Jing Wang summaa.
”Tiedämme, että onnistuminen lähtee myös kiinnostuksessa. Olemme osa kiinteätä kulutuksen ympäristöketjua.”
Malliston arvot perustuvat neljään eri osa-alueeseen: kestävään kehitykseen turvallisen ekosysteemin puolesta, henkilökohtaisiin kauneusarvoihin, sosiaaliseen vastuuseen kanssaihmisiämme kohtaan sekä ympäristöstä huolehtimiseen, jotta maapallo säilyy tuleville sukupolville.
Upcycle with Jing lahjoittaa, kuten monet muutkin sosiaalista vastuuta kantavat modernit brändit 7% myynnistään hyväntekeväisyydelle, tällä hetkellä mm. Project Greenhandsin laajalle ympäristöprojektille.
Suunnittelijana Jing Wang on aloittanut teollisen muotoilun opintonsa Kiinassa. Pian valmistumisensa jälkeen heräsi kiinnostus asioihin, jotka säästävät luontoa. Se oli Upcycle with Jing -malliston suunnittelijalle käänteentekevä hetki opinnoissa ja designerin uralla.
”En hukannut aikaa, kun muutin yhdeksän vuotta sitten designopiskeluista ja kierrättämisestä tunnettuun Suomeen, jossa ohjasin Aalto-yliopiston maisteritutkinnon opiskeluni tutkimaan käytetyn muovin kierrätystä. Suomi on myös tunnettu siitä, että jätteeksi tarkoitetusta asiasta voi syntyä todellinen aarre. Tästä esimerkkinä mallistoni Upcycle with Jing -tuotteet.” Ti
Kannattaa miettiä koruja valitessa, että voisiko koruilla edistää niin yrittäjää, kuin samalla tehdä hyvä teko ja valita sellainen koru itselle tai lahjaksi, jossa on enemmän sanomaa, pitää luonnosta ja maapallostamme erityistä huolta.
Upea lahja tiedostaville nuorille vaikka joululahjapakettiin.
Eilen olin ystävän kanssa viettämässä päivää Porvoossa ja ensimmäinen huomio ystävältä oli, ”mikä ihana koru sinulla on kaulassa.”
Kannattaa myös lukaista Kristallikimara Minnan postaus näistä koruista ja Minnalta löytyy sarjan näyttävät korvakorut.
Miltä teidän mielestä kuulostaa ja vaikuttaa erilaiset korut, joissa on käytetty kierrätettyjä muovipulloja?